Eyl

Okulumuzda 18 Eylül pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanmıştır. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu, şehitlerimizin ruhları şad olsun!

Haz

Okulumuz anasınıfı B şubesi öğrencileri 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni ve Yıl Sonu gösterilerini gerçekleştirdiler. Programda öğrencilerimiz anasınıfı andını okuyup, rondlar oynayıp, koro şarkıları söyleyip, şiirler okuyup kep atarak ilk mezuniyet çoşkularını doyasıya yaşadılar. İlkokula yolcu ettiğimiz miniklerimizi tebrik eder, yollarının açık ve aydınlık olmasını dileriz.

Haz

Okulumuz anasınıfı A şubesi öğrencileri 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı ilk Mezuniyet Töreni ve Yıl Sonu gösterilerini gerçekleştirdiler. Programda öğrencilerimiz anasınıfı andını okuyup, rondlar oynayıp, koro şarkıları söyleyip, mezuniyet pastalarını keserek ilk mezuniyet çoşkularını doyasıya yaşadılar. Öğrencilerimiz katılım belgelerini okul müdürümüz Meral ALMUS ve Müdür Yardımcımız Fatih AKSU 'nun elinden alarak İlkokula adım attılar. Miniklerimizi tebrik eder, yollarının açık ve aydınlık olmasını dileriz.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzdan mezun olacak 8. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz Meral ALMUS, 8. Sınıf rehber öğretmenlerimiz ve okul birincimiz konuşmalar yaptılar. Okul birincimiz Abdülkadir İsra KIŞLAR mezuniyet kütüğüne bilgilerini çaktı. Öğrencilerimiz and içip kep attı. Müzik eşliğinde öğrencilerimiz ve misafirlerimiz gönüllerince eğlendiler.

Mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca organizasyon için komşumuz Z&F Organizasyona çok teşekkür ederiz.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Haz

Kütüphane ve çok amaçlı salon  açılışlarımız,

Tiyatro gösterileri,

Resim ve proje sergilerinin gerçekleştirildiği,

Giysi ve yiyecek kermesinin yapıldığı,

Bahar Şenliğimize katılımlarınızla göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı cok teşekkür ederiz.

Haz

31 Mayıs Çarşamba günü yapılan şiir dinletisi ile öğrenciler, okudukları şiirler ile beğeni topladı. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Selma AKAN öncülüğünde hazırlanan şiir dinletisi ile öğrenciler okudukları birbirinden güzel şiirler ile dinleyenlerin beğenisini topladı. Görevli öğrencilerimiz ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.