ANKARA / ÇANKAYA - Talatpaşa Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Dünya Tiyatrolar Gününde adına yakışır şekilde Hatice Çevik öğretmenimizin öğrencileri ile hazırladığı güzel bir oyun sergilendi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Baharın gelişini müjdeleyen, içerisinde taşıdığı kardeşlik ve hoşgörü anlamları ile son derece derin manaya sahip olan Nevruz Bayramı okulumuzda büyük bir çoşku ve heyecanla kutlandı.
Her ulusun kendi kültür değerleri ile özdeşletirip sembolleştirdiği ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler, yakılan nevruz ateşinin üzerinden atladı,gösteriler yapıldı ,halaylar çekildi..

Mrt

18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  dolayısıyla  değerlli   öğretmen arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu ; günün anlam ve önemiyle ilgili  tören, program ve sergi  Çanakkale ruhunu  yüreklerimizde an be an yaşatırken, Aziz Ata’mızı ve şehitlerimizi ebediyete kadar… Sonsuz saygı , sevgi, minnetle selamlıyoruz. Ruhları şad olsun diyoruz

Mrt

“Dünya Pi Günü” okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinlikle kutlandı.

Ünlü matematik sabiti π (Pi 3,14)sayısının anısına özel kabul edilen 14 Mart Pi Günü okulumuzda da matematik öğretmenlerimizin danışmanlığında,öğrencilerimizce farklı etkinliklerle ilgi çekici şekilde kutlandı.Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikle kutlandı.

Mrt

Okul Aile Birliğimize hazırlamış oldukları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programını dolayısıyla çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  deprem tahliye tatbikatı uygulandı.

Mrt

Talatpaşa Ortaokulu olarak 8. sınıflarımıza yönelik "Okul Tanıtım Gezileri" kapsamında çeşitli liselere tanıtım gezisi düzenledik.

Öğrencilerimizin farklı deneyimler kazanmaları, liseler hakkında birebir bilgi almaları, çeşitli gözlemler yapmaları amacıyla düzenlemiş olduğumuz etkinlikte Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi, Balgat Mesleki ve Musa Erdem Anadolu Lisesini ziyarette bulunduk.

Liselerimizde görev yapan okul yöneticileri ve öğretmenlerimize  misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Başta TRT olmak üzere yayın organları karne günü okulumuzda çekim yaparak heyecanımıza ortak oldular. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimiz:

Masal Anlatısı

Müzi Dinletisi

Satranç Turnuvası

Tiyatro

Kermes

Kitap Okuma Saati

Emeği geçen öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında Masal Anlatımı ve Müzik Dinlertisi yapıldı. Katkı sağlayan öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımıza çok teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizinde desteği ile  bu anlamlı yardım kampanyasını gerçekleştirdik.

Gazzeye yardım kampamyamızdan ve Gazze konulu panomuzdan fotoğraflar.

Ock

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan başlattığı Milli Mücadele hareketini yürütmek için 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinin 104. yıldönümü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ara

Öğrencilerimize İlkyardım semineri  verildi.

Ara

Öğrenci ve öğretmenlerimizle ATO Congresium 19. Ankara Kitap Fuarını ziyaret ettik, yazarlarla tanışıp dolu dolu sohbetler ettik.