May

Okulumuz Satranç Kulübü öğrencileri kulüp öğretmenleriyle birlikte GÖKYAY Vakfı Satranç Müzesini ziyaret etti.

Nis

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 25.  Tiyatro Şenliğinde "Tiyatroda Hayat Var" adlı oyunumuzla sahne aldık. Sahne alan öğrencilerimizi ve Hatice ÇEVİK öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında öğrencilerimizden Mina YÜCEL makama oturdu.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mahalle muhtarımız,  Musa Erdem Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ,velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkulu bir tören ve hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandı. Koro,  Orotoryo, çeşitli dans gösterileri, konuşma ve şiirlerin yer aldığı programımızda hafta kapsamında yapılan Futbol ve Voleybol müsabakalarında kazanan sınıflarımıza madalyaları verildi. Bu anlamlı program için emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, yardımcı personelimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencimiz Zeynep Özüm BULANIK  Atletizm Yıldız Küçük Grup Birinciliği Müsabakasında 2010-2011 60 metrede Türkiye1.si, Uzun Atlamada Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Okulumuzda Etkinlikler Düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimizle Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezini ziyaret ettik, deneylere katıldık.

Mrt

Okulumuzda Dünya Tiyatrolar Gününde adına yakışır şekilde Hatice Çevik öğretmenimizin öğrencileri ile hazırladığı güzel bir oyun sergilendi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Baharın gelişini müjdeleyen, içerisinde taşıdığı kardeşlik ve hoşgörü anlamları ile son derece derin manaya sahip olan Nevruz Bayramı okulumuzda büyük bir çoşku ve heyecanla kutlandı.
Her ulusun kendi kültür değerleri ile özdeşletirip sembolleştirdiği ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler, yakılan nevruz ateşinin üzerinden atladı,gösteriler yapıldı ,halaylar çekildi..

Mrt

18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  dolayısıyla  değerlli   öğretmen arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu ; günün anlam ve önemiyle ilgili  tören, program ve sergi  Çanakkale ruhunu  yüreklerimizde an be an yaşatırken, Aziz Ata’mızı ve şehitlerimizi ebediyete kadar… Sonsuz saygı , sevgi, minnetle selamlıyoruz. Ruhları şad olsun diyoruz

Mrt

“Dünya Pi Günü” okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinlikle kutlandı.

Ünlü matematik sabiti π (Pi 3,14)sayısının anısına özel kabul edilen 14 Mart Pi Günü okulumuzda da matematik öğretmenlerimizin danışmanlığında,öğrencilerimizce farklı etkinliklerle ilgi çekici şekilde kutlandı.Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikle kutlandı.

Mrt

Okul Aile Birliğimize hazırlamış oldukları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programını dolayısıyla çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  deprem tahliye tatbikatı uygulandı.